panthea

Murad

“Svi Muradovi proizvodi bazirani su na Znanosti statične vode, zasštićenom sistemu dr. Mrada za hidrataciju stanica i zdrave kože.”

 

 

OVLAŽIVAĆI

 

Dr. Murad je u svoje formule dodao osnovne ovlaživače zato što nje najčešći problem kože – suhoća. Ovi sastojci poboljšavaju svojstvo kože da zadrži vodu, kako na površini, tako i u stanicama. Kako bi povećao učinkovitost hidratacije, dr. Murad u svoje formule uključuje hijaluronsku kiselinu, esenciju masne kiselin i ceramide.

 

 

ANTIOKSIDANSI

 

Zadnji i možda najkritičniji problem kože je utjecaj slobodnih radikala. Slobodni radikali mogu se razviti iz UV zračenja i drugih štetnih tvari iz okoliša ili patogenih oi metaboličkih procesa i upala, a stalno napadaju stanice našeg tjela. Dodajući antioksidanse u svoje proizvode, dr. Murad je enašao način zaštite od napada slobodnih radikala. Osim općenitih antioksidansa dr. Murad je otkrio i jake antioksidanse iz derivata voća nara, Goji bobica i Duriana te ih uvrstio u svoje formule.

 

 

PROTUUPALNI SASTOJCI


Protuupalni sastojci iznimno su važni zato što nekontrolirane upale mogu dovesti do crvenila kože, edema, oštećenja tkiva pa čak i oštećenja stanica slobodnim radikalima. Protuupalni sastojci u dr. Muradovim formulama smiruju upale kože, a dijetetski proizvodi pomoću njih zaustavljaju upale koje mogu voditi i do ozbiljnih problema kože. Gospino bilje, cink i ekstrakt arnike česti su protuupalni sastojci koje upotrebljava dr. Murad.